Цени


Семейни сесии, НОВОРОДЕНИ, БРЕМЕННОСТ, ДВОЙКИ
Снимките, които гледаме със сърцето, а не с очите си...
Фотографията ми е разказ за живота, за родителството, за безусловната майчина любов.
 Децата в момента нямат нужда от семейни снимки, но когато пораснат, тези кадри ще им напомнят, че винаги сме били до тях, пазили сме ги, грижили сме се за тях, вярвахме в тях и им подарявахме нашата любов... 
Най-голямата причина да стана семеен фотограф е възможността да ловя емоции. Когато фиксираш момента, който трае само секунда, който никога повече няма да се повтори след щракването на камерата, гледайки тези снимки отново потъваш в атмосферата. 
Когато гледаш своите децат, това е невероятна възможност да върнеш този момент в паметта си, да се потопиш в стпомените, да почувастваш аромата на кроасаните и тревата, да си спомниш колко силно се е смяла дъщеря ти в онзи момент...

РАЗЛИЧНИТЕ СЕМЕЙНИ ИСТОРИИ 
Всяко семейство, всяка история е различна. Защо ли? Защото няма две еднакви семейства, всяко носи своята енергия, своите характери, всяко живее и общува по свой си начин. Всяка сесия е отражение на семейството, което снимам. Предшествана е от разговор, за да можем да се опознаем, да науча повече за вас. Разкажете ми какво харесвате да правите когато сте с близките си, какво обичат децата и мъжа ви, как общувате един с друг, какво ви вълнува. За едни от вас щастието е разходка по градските улички и занаятчийски сладолед, за други уединение сред природата, за трети, спокойно време у дома. Затова няма по-хубаво от това да бъдете себе си на снимките 

ПОДГОТОВКА
Част от работата ми е подготовката за снимките, за да съм уверена, че резултатът ще надмине очакванията ви. За да бъдат това най-красивите спомени, които притежавате!
Изговаряме всеки детайл, какво обичате вие, какво обичат децата ви, заедно избираме концепцията, консултирам ви относно стилистика на облекло, подходяща локация за сесията, спрямо часовете на деня и сезона, подготвям ви за снимките, за да се получат наистина вълшебни!
Разполагам и с клиентски гардероб и аксесоари от естествени материи.  С разкошните handmade рокли от лен и муселин, плетени красоти, ленени и кадифени гащеризончета за малките ще ви помогна да се почувствате наистина неповторими!

ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ДА СЛУШАТЕ ПРЕПОРЪКАТА НА ФОТОГРАФА ЗА ИЗБОР НА ДРЕХИ: 
Аз като всеки професионален фотограф давам препоръки за избор на облекло, защото си заслужава да изберете неутрални цветове, без принтове, лога, ярки, надписи и щампи, да избягваме блестящите дрехи и картинките. 
Когато виждате профила на даден фотограф на вас ви прави впечатление неговия стил, излъчването на хората, харесва ви точно тази палитра от цветове, виждате се вече в тази светлина на образи и пейзажи. Затова, за да се срещнат очакванията и реалността, моля да се придържате към моите препоръки:) Не мога да направя образа ви романтичен, ако имате Мики Маус на тениската:) Колкото и да ми се иска.

ЦЕНА:
получавате всички сполучливи обработени кадри (100+), подготовка, стилизация на сесията, клиентски гардероб: 500 лв.
***Допълнителен наем за студио или Ботаническа градина: 80 лв.
Времетраене: До 90 минути

СНИМКИ В СТУДИО:
Този сезон снимам на едно вълшебно място - Ourhood home https://www.instagram.com/ourhood.home/. Влюбена съм в прекрасната атмосфера, която са създали дизайнерите му, уюта, естествените материали и всеки детайл, подбран с много любов. Не обичам бутафорните декори и не снимам на такива локации, но обожавам атмосферата, която разказва история. 

Според сезона има актуални, красиви детайли, които ще направят спомена Ви още по-незабравим. 
*Допълнителен наем студио: 80 лева на час

ДРУГИ
*Допълнителен наем Ботаническа градина: 80 лева на час​​​​​​​
*Транспорт на клиента за локации извън София
*Снимките се предоставят в частна, онлайн галерия
*Часът се запазва след преведено капаро от 100 лева. 
Срок на обработка: 1 месец

Заснемане на Пред или Следсватбена фотосесия
До 90 минути
Всички сполучливи кадри (100+), обработени
Цена: 500 лв / без включени транспортни разходи /
*Транспорт на клиента за локации извън София
*Снимките се предоставят в частна, онлайн галерия
*Часът се запазва след преведено капаро от 100 лева. 

Срок на обработка: 1 месец

Заснемане на Сватбено тържество 2021
Романтик по душа, аз се стремя автентично и красиво да запаметя сватбения ви ден. Поемам ограничен брой ангажименти, за да мога да гарантирам, че ще ви обърна вниманието, което заслужавате. Стилът ми на снимане е класически, нежен, документален. Във вашия сватбен ден ще работя тихо, улавяйки искрената емоция, малките детайли и реалните моменти, докато се разгръщат. Където е необходимо, ще осигуря деликатна насока по време на снимките на булката и младоженеца, за да се гарантира, че сме създали кадри, изпълнени със смисъл и емоция. И най-важното - ще се забавляваме, докато аз улавям всички детайли, които правят вашата сватба неповторима.
Ангажимент до 10 часа – 2 500  лв.

Допълнителен започнат час – 130 лв.
Други разходи:
Транспортни разходи за събития извън София – 0.25 лв/км.
Нощувка, за събития извън София
Вечеря

Пишете ми, за да Ви изпратя детайлно предложение.


Back to Top